Coşul meu 0
close× Telefonati-ne +373 (022) 401-301

Catalogul produselor Kaiser

     Timp de peste 10 ani Euroterm este reprezentant oficial KAISER in Republica Moldova.

    Compania germana OLAN-Haushaltsgeräte, detinatoare a brandului KAISER este prezenta pe piata mondiala deja de peste 15 ani. In acest rastimp compania a elaborat si implimentat un spectru foarte larg de tehnica electrocasnica moderna.

    Ideea principala urmarita de KAISER in elaborarea tehnicii sale este forta inovatiilor moderne si frumoase  pentru confortul oamenilor moderni  si frumosi!

    Aceasta motiveaza specialistii si designeri companiei sa elaboreze si sa perfectioneze tehnica pentru a corespunde stilului modern de viata.

    In rezultatul utilizarii ultimelor know-how, tehnica KAISER este dotata cu intreg spectrul de posibilitati functionale, automatizarea functiilor, gestionarea si deservirea usoara, precum si designul performant atit clasic, cit si stil contemporan. 

    In sortimentul KAISER puteti gasi: aragaze, plite electrice sau combinate, cuptoare si plite incorporabile electrice, pe gaz si combinate, hote pentru bucatarie, cuptoare cu microunde, masini de spalat vase, masini de spalat, altele.         La Euroterm puteti gasi cel mai vast sortiment Kaiser. Impreuna cu consultantii nostri puteti alege tehnica pentru bucataria Dumneavoastra conform preferintelor, cerintelor si doleantelor Dvs. Totodata la noi va puteti bucura de cele mai bune preturi, reduceri si bonusuri, garantie de la producator si deservire tehnica.    Produsele KAISER sunt durabile si sigure in exploatare, fapt confirmat de cresterea popularitatii atit printre consumatorii din Republica Moldova precum si din multe alte tari. Kaiser face parte din segmentul premium, fiind inalt pozitionat atit ca nivel tehnologic cit si design select.    In peste 10 ani de prezenta pe piata Republicii Moldova, consumatorii au apreciat calitatile exceptionale ale tehnicii KAISER. Chiar si cel mai pretentios consumator poate gasi modelul ce corespunde cerintelor sale.

    Pentru aceasta, specialistii companiei au studiat foarte amanuntit gusturile si cerintele clientilor sai. Tehnologiile si cunostintele adunate pe parcursul anilor sunt intruchipate in tehnica respectiva. Actual KAISER propune atit modele noi de electrocasnice, cit si modele mai vechi care s-au prezentat in cel mai bun mod pe parcursul anilor.

    Compania pune un mare accent pe calitatea produselor sale. De aceea toata tehnica KAISER corespunde absolut standardelor Europene de calitate si siguranta, fapt confirmat de certificatele ISO 9001 si ISO 14001, precum si de organele de certificare din Republica Moldova.

    Combinarea unicala a calitatii germane traditionale, a functionalitatii, designului practic si rafinat este intruchipat in tehnica performanta KAISER!

    Ceea ce cindva era doar vis - astazi KAISER transforma in realitate: vesela care se spala de desinestatator; suprafete de gatit pe care nu se arde nimic, dar care se incalzesc intr-o clipa si tot atit de rapid se racesc; cuptoare incorporabile multifunctionale ce sunt dotate cu functia de curatare usoara, etc.

    Procurati tehnica KAISER in salonul Euroterm pe adresa: or. Chisinau, str. M. Sadoveanu 4/10, la partenerii nostri, sau aici in magazinul online.

KAISER  - Power in action! Saitul oficial al companiei: www.kaiser-olan.de