Coşul meu 0
close× Telefonati-ne +373 (022) 401-301

KAISER - TEHNICA INCORPORABILĂ DE CLASĂ PREMIUM

Timp de circa 20 ani de prezență pe piața Republicii Moldova, tehnica incorporabilă KAISER a reușit să fie îndrăgită datorită calităților sale excepționale. Chiar și cel mai exigent consumator poate găsi modelul ce corespunde cerințelor sale.

La Euroterm puteți găsi cel mai vast asortiment de produse Kaiser. Împreuna cu consultanții noștri puteți alege tehnica pentru bucătărie în conformitate cu preferințele și necesitățile Dumneavoastră. Totodata la noi vă puteti bucura de cele mai bune prețuri, reduceri și bonusuri, garanție de la producător și deservire tehnică. Combinarea unică a calitătii germane tradiționale, a functionalității, designului practic și rafinat sunt întruchipate în tehnica performantă KAISER!

KAISER - PUTEREA ÎN ACȚIUNE!

Ceea ce cândva era doar un vis - astăzi KAISER transformă în realitate: vesela care se spală de sine stătător, suprafețe de gătit care se încălzesc într-o clipă și tot atât de rapid se răcesc, cuptoare incorporabile multifuncționale dotate cu funcția de autocurățare și multe altele.

TEHNICA PREMIUM PENTRU GUSTURI EXIGENTE

Produsele KAISER sunt durabile și sigure în exploatare, fapt confirmat de creșterea popularității atât în rândul consumatorilor din Republica Moldova precum și din multe alte țări. Kaiser face parte din segmentul premium, fiind înalt pozitionat atât ca nivel tehnologic cât și ca design select. Aspectul deosebit al tehnicii incorporabile KAISER este rezultatul muncii de succes a designerilor cu experiență care monitorizează cele mai recente tendințe globale.  Fiabilitatea echipamentelor companiei germane OLAN-Haushaltsgeräte se datorează asamblării de înaltă calitate, componentelor originale și produselor confirmate prin certificate de proviniență și calitate. KAISER se mândrește cu un sistem dezvoltat de asistență pentru clienți și servicii de garanție și postgaranție.

Asortimentul produselor Kaiser

ISTORIA BRANDULUI KAISER

Tehnica incorporabilă KAISER permite organizarea rațională a spațiului, creând mult mai multe oportunități pentru implementarea unor soluții inovative de design al bucatariei Dvs. Compania germana OLAN-Haushaltsgeräte, deținătoare a brandului KAISER a reușit să se afirme pe piața mondială ca un producător a tehnicii de clasă premium. În perioada îndelungată de activitate, Kaiser a elaborat și implimentat un spectru foarte larg de tehnică electrocasnică. Ideea principală urmarită în elaborarea tehnicii sale este forța recentelor și stilatelor inovații pentru confortul oamenilor moderni și frumoși! Acest mottou motivează specialiștii și designerii companiei Kaiser să elaboreze și să perfecționeze tehnica pentru a corespunde stilului modern de viață. În rezultatul utilizării ultimelor know-how, tehnica KAISER este dotată cu întreg spectrul de posibilități funcționale, automatizarea funcțiilor, gestionarea și deservirea ușoară, precum și designul performant atât clasic, cât și modern. În asortimentul KAISER puteti găsi: frigidere, aragaze staționare, plite electrice sau combinate, cuptoare și plite incorporabile electrice, pe gaz și combinate, hote pentru bucătărie, cuptoare cu microunde, mașini de spălat vase și altele.

Timp de circa 20 ani, compania Euroterm este reprezentant oficial al brandului KAISER în Republica Moldova.

Făcînd alegerea în favoarea tehnicii germane KAISER®, obțineți un ansamblu complet: hotă, rolă, plită, cuptor cu microunde, mașina de spălat vase și frigider - toate fiind posibile de potrivit gustului, culorii sau dimensiunii locuinței Dumneavoastră. Mai bine decât noi, vă poate relata doar însăși tehnica de bucătărie KAISER.

TEHNICA CONFORM STILULUI TĂU DE VIAȚĂ

Bucătăria modernă ar trebui să fie practică, ergonomică si bineințeles, o veritabilă „supereroină”. Toate aceste calități sunt îmbinate în tehnica încorporabilă, deoarece anume de ea, în mare parte depind aspectele tehnice și estetice ale designului bucătăriei.
Tehnica incorporabilă KAISER este produsă cu utilizarea exclusivă a celor mai recente materiale sigure și este concepută în baza ideilor originale, inspirației și particularităților tradiționale. Fiabilitate, stil, design și calitate europeană garantată sunt principalele trăsături caracteristice ale mărcii de renume mondial KAISER.