Coşul meu 0
close× Telefonati-ne +373 (022) 401-301

Fiind importator direct a produselor electrocasnice si din domeniu incalzire autonoma, CT “EUROTERM” in permanenta isi dezvolta reteaua sa de parteneri atit in orasul Chisinau, cit si pe teritoriul intregii Republici, oferind conditii avantajoase, abordare individuala si o sistema flexibila de reduceri.

Partenerilor nostri li se ofera raspunsuri la toate intrebarile care ii preocupa: de la specificul consultatiilor pina la deservire si reparatia utilajului, precum si documentatia necesara, suportul tehnic si ajutorul in rezolvarea unor eventuale probleme dificile.

Partenerii permanenti au posibilitatea sa beneficieze de intreaga gama de produse si servicii, piese de schimb, toate acestea la conditii speciale!

In caz ca:
- detineti un magazin sau o retea de magazine cu vinzari in retail a marfurilor din domeniul incalzire autonoma sau electrocasnice, sau
- activati in domeniul proiectarii si/sau instalarii sistemelor de incalzire autonoma, concomitent acordati ajutor clientilor D-voastra in alegerea materialelor si echipamentelor corespunzatoare, sau
- sunteti un designer de interier, sau producator de mobilier,

Centrul Tehnic Euroterm Va invita sa deveniti partenerul nostru!
Noi Va oferim o posibilitate reala sa achizitionati materiale si echipament de inalta calitate, cu reducere, in acelasi timp bucurindu-va de beneficii banesti, conditii speciale de plata, bonusuri si cadouri!
Pentru a deveni partenerul nostru, Va puteti prezenta la sediul Central Euroterm, pe adresa M. Sadoveanu 4/10, sau sa ne contactati la numarul de telefon (022) 401 361, 401-362, 401-351.

De asemenea, Va oferim posibilitatea sa completati formularul de mai jos si managerii nostri va vor contacta:

Анкета
Какое наше оборудование Вас заинтересовало