Coşul meu 0
close× Telefonati-ne +373 (022) 401-301

 Centrul de Service Euroterm” şi-a început activitatea în anul 2002 în cadrul Centrului Tehnic „Euroterm”. Înfiinţarea Centrului de Service a apărut ca urmare a necesităţii deservirii consumatorilor în perioada de garanţie şi post-garanţie, în special pentru mărfurile comercializate în saloanele Centrului Tehnic „Euroterm”, dar şi deservirea altor persoane juridice sau fizice.         

La moment, Centrul de Service „Euroterm” oferă servicii de garanţie şi post-garanţie, deservire tehnică, la întreaga gamă de produse pentru sistemele de încălzire autonomă (centrale termice, coloane de gaz, alte utilaje şi accesorii), precum şi la mărfurile electrocasnice (maşini de spălat, boilere, hote, aragazuri, cuptoare cu microunde, condiţionere, frigidere, alte electrocasnice de gabarite mari şi mici).
Centrul de Service „Euroterm” oferă avantaje clienţilor săi prin beneficierea de servicii rapide şi calitative, gratuite în perioada de garanţie şi la preţuri avantajoase în perioada post-garanţie, pe întreg teritoriul ţării.
 
În componenţa Centrul de Service intră următoarele secţii:
·        Administraţia, care dirijează întregul proces de lucru şi fluxul operaţiunilor efectuate zilnic;
·        Secţia economică, care asigură Centrul de Service cu toată informaţia financiară necesară, calculul preţurilor de cost, formarea bugetului lunar şi anual, contabilizarea procesului de lucru;
·        Secţia pentru reparaţia şi deservirea tehnicii electrocasnice de gabarite mari;
·        Secţia pentru reparaţia tehnicii electrocasnice de gabarite mici;
·        Secţia pentru punerea în funcţiune, deservirea şi reparaţia centralelor termice de gaz şi electrice, a coloanelor de gaz;
·        Recepţia, care preia toate apelurile telefonice de la clienţi, le înregistrează şi le direcţionează către secţiile specializate;
·        Depozitul, unde sunt stocate piesele de schimb, ce urmează a fi utilizate la reparaţia mărfurilor, sau comercializate.

Centrul de Service „Euroterm” dispune de:
·        Echipament şi instrumente performante ce permit verificarea, diagnosticarea şi repararea calitativă şi în termen optim a mărfurilor;
·        Automobile pentru deservirea clienţilor pe întreg teritoriul ţării, dotate cu sistemul de urmărire GPS;
·        Specialişti calificaţi, instruiţi şi atestaţi de către firmele producătoare, precum şi de către organele abilitate de Stat ale R. Moldova;
·        Soft performant;
·        Piese de schimb originale.Suntem bucurosi sa va prestam urmatoarele servicii:

·        Profilaxia şi reparaţia centralelor termice şi a coloanelor pe gaz;
·        Spalarea chimica a schimbatoarelor de caldura primare si secundare;
·        Sudarea schimbătoarelor de căldură pentru coloanele pe gaz;
·        Incheerea contractelor la deservirea tehnică;
·        Reparaţia produselor electrocasnice (boilere, masini de spalat automate, semiautomate, frigidere, ferbatoare de apa, fiere de calcat, alte electrocasnice mari şi mici).

 

Deservirea tehnică şi reparaţia aparatelor termice şi electrocasnice:
Sistemele autonome de încălzire contemporane, ce funcţionează pe bază de gaze, sunt utilaje cu un grad sporit de tehnologizare, ce susţin în regim autonom microclimatul în spaţii locative 24/24 ore, indiferent de temperaturile critice din afara încăperii. Exploatarea continuă a acestor sisteme, fără perturbaţii, este posibilă numai în cazul în care se efectuiază lucrări permanente de întreţinere.
Pentru asigurarea nivelului corespunzător de funcţionare al acestor sisteme, Centrul de Service „Euroterm” propune clienţilor suportul tehnic deplin. Obiectivele primordiale sunt:

·        Asigurarea nivelului optim de funcţionare ale sistemelor autonome de încălzire şi aparatelor electrocasnice;
·        Executarea lucrărilor de profilaxie şi de reparaţie;
·        Efectuarea analizei parametrilor de funcţionare, prognoza şi eliminarea defectelor care pot perturba funcţionalitatea utilajului.

  Toate aceste lucrări sunt licenţiate de către producătorii utilajului şi organele abilitate de Stat ale Republica Moldova.
 Specialiştii Centrului de Service „Euroterm” au un grad înalt de pregătire profesională şi o bogată experienţă în deservirea centralelor termice, coloanelor de gaz şi a tehnicii electrocasnice de gabarite mari si mici, căpătată pe parcursul a mai mulţi ani de instruire teoretică şi practică.
 Deservirea tehnică efectuată de către Centrul de Service măreşte ciclul de viaţă al utilajului, ceea ce duce la reducerea considerabilă a unor eventuale cheltuieli.

Vă amintim că punerea în funcţiune a centralelor termice comercializate de către CT Euroterm” se efectuiază de către specialiştii Centrului de Service „Euroterm”, în mod absolut gratuit, pe întreg teritoriul ţării. 
Principalele condiţii ce facilitează funcţionarea neîntreruptă a utilajului sunt:
1. Efectuarea suportului tehnic din ziua în care utilajul a fost pus în exploatare (condiţie cerută şi de către producătorii utilajului).
2. Efectuarea periodică a lucrărilor de profilaxie, numai cu folosirea utilajului şi instrumentariului specializat şi de înaltă calitate.
 Toate condiţiile menţionate mai sus sînt îndeplinite de către Centrul de Service „Euroterm”. Acest fapt se datorează suportului tehnic şi informaţional, care permite efectuarea monitorizării stării utilajului dat în exploatare, şi a planificării corecte a lucrărilor de întreţinere, ţinînd cont de specificul fiecărui utilaj.

 

Centrul de Service este deschis pentru colaborare şi promovarea ideilor noi de către companie şi  partenerii de afaceri. Premiza de bază este creşterea continuă a calitatăţii şi diversităţii serviciilor prestate tuturor categoriilor de clienţi. Centrul de Service este în continuă căutare de parteneri noi, a fost şi este adeptul implimentării în practică a ideilor inovaţionale.

  Vă aşteptăm pe adresa: Chişinău, str. Mihail Sadoveanu 4/10 (în incinta CT „Euroterm”)
 Telefoane de contact:
022 401-313, 022 401-333
Fax: 022 401-332
Mobil: 068401313
E-mail: service@euroterm.md

Autorizatie № 1872 din 03.01.2012

PRIMARIA MUNICIPIULUI CHISINAU

Directia generala comert, alimentatie publica si prestari servicii