Coşul meu 0
close× Telefonati-ne +373 (022) 401-301
Cazan pe combustibil solid MAYAK  AOT 12 kW Standart PLUS
Cazan pe combustibil solid MAYAK AOT 12 kW Standart PLUS
Art: 120507

Preț retail 16990 Lei
Reducere online 15291 Lei
Cazan pe biomasa DREWMET BIOTEC 28 kW 2.5
Cazan pe combustibil solid MAYAK  AOT 12 kW Standart
Cazan pe combustibil solid MAYAK  AOT 14 kW Standart
Cazan pe combustibil solid MAYAK  AOT 16 kW Standart
Cazan pe combustibil solid MAYAK  AOT 20 kW Standart
(Total rezultate: 16 )

Cazane pe lemne si carbune in Chisinau

Cazanele pe combustibil solid au o popularitate destul de mare in Moldova.Acest fapt e lamurit prin costul redus al combustibilului, care este accesibil intotdeauna si permite de a face economii esentiale in pret.Magazinul nostru va propune cazane termice pe lemne si carbune la cele mai bune preturi.Sortimentul larg al modelelor de cazane va permite sa gasiti modelul care va convine cel mai mult.In Chisinau compania Euroterm este unul dintre lideri in cazane de incalzire pe lemn si carbune.La noi puteti procura cele mai noi si calitative cazane.

Cazanele pe carbune si lemne astazi au devenit simple in montare si exploatare.Produsele de ardere nu au impact negativ mare asupra mediului ambiant.Nu mai trebuie sa depindeti de gaz si electricitate, preturile la care cresc permanent.Cazanele pe carbuni se deosebesc prin rezistenta si timpul indelungat de exploatoare.

Specialistii magazinului nostru sunt intodeauna bucurosi sa va consulte in privinta alegerii cazanului pe combustibil solid.Luzram direct cu producatorul si ne straduim intotdeauna sa propunem clientilor nostri un pret cit mai redus. Sunati chiar acum pentru un cazan pe lemne si veti ramine multumiti de alegerea facuta! Procurati acum un cazan de incalzire pe lemne si nu vei regreta. Cazane pe lemn, cazane de incalzire pe lemne.