Coşul meu 0
close× Telefonati-ne +373 (022) 401-301

 

Preţul livrării variază în dependenţă de mărimile şi preţul produsului comandat.
Servicii de livrare prin or.Chişinău
Procurarea produsului de la 900 de lei - Livrarea: Gratuit 
Procurarea produsului la suma mai mică de 900 de lei - Livrarea: 45 de lei 
Timpul livrării 
Produsele, comandate pînă la 12-00 - Livrarea  pînă la 17.00
Produsele, comandate după 12-00 - Livrarea de la 10.00 pînă la 17.00 a zilei următoare. 
Produsele comandate în partea a doua a zilei de sîmbătă sau duminică - Se livrează luni. 
În cazul în care livrarea de bunuri nu poate fi efectuată din motive ce nu țin de controlul nostru (de exemplu, blocajele de trafic), curierul va anunța clientul și va transfera livrarea la o dată ulterioară.
Daca aveti anumite motive, să transferați livrarea comenzii, atunci, trebuie să anunțați operatorul internet - magazinului nu mai târziu de 2 ore înainte de termenul de livrare stabilit inițial.


Ridicarea produsului pe scări.
Ridicarea produsului pe scări, la existenţa ascensorului, este gratuită. În cazul lipsei ascensorului, sau la imposibilitatea ridicării produsului cu ajutorul ascensorului, ridicarea produsului pînă la primul etaj este gratuită, iar pentru fiecare etaj următor, preţul este 10 lei (fiecare unitate).
La primirea comenzii, dumneavoastră trebuie să analizaţi starea sa exterioară şi să analizaţi componenţa acestuia înainte şi după semnarea actelor. Odată cu comanda, dumneavoastră primiţi următorul set de documente: pentru persoanele fizice – bon fiscal, certificat de garantie, pentru persoane juridice – originalul contului, factură şi cont-factură, certificat de garanție.

Perioada de garantie incepe de la data vanzarii si are valabilitate, astfel: – incepand cu 24 luni,


Dacă consideraţi, că costul livrării vă face achiziţia produselor neprofitabilă, atunci noi vă propunem recepţia individuală din magazinul „EUROTERM”. Achitarea produselor se va efectua în magazin la aparatul de casă în numerar.