Coşul meu 0
close× Telefonati-ne +373 (022) 401-301

Condiții de eliberare a cardului

Cardul este emis atunci când se face o achiziție în valoare de 1000 de lei sau mai mult. Să devii deţinătorul cartelei este foarte simplu – efectuînd prima cumpărătură în internet magazin primiți cardul la livrare împreună cu comanda Dvs-tră.

 Mecanism de determinare a reducerilor

- suma de actualizare este determinată ca procent de -3% -15%, în conformitate cu volumul achizițiilor care au fost efectuate în cursul perioadei de utilizare a cardului.

- card de discount este acumulativ și poate fi transmisa unei alte persoane.

 Restricții privind acordarea reducerii

- Cardul discont nu este disponibil pentru produsele care au deja reducere.

- Reducerele de acumulare pe card nu se atribuie la promotiile companie.

-Concretizarea pretului cu aplicarea reducerii de pe card la un produs anumit, poate fi efectuata printr-un apel telefonic catre operatorul internet-magazin www.euroterm.md formând 0 (22/68) 401-301.

 Condiții de valabilitate a cardului

-Cardul discount acumuleaza cumparaturile, pentru a fi activ in permanenta este necesar sa il utilizati odata la 12 luni.

-  În cazul cardurilor deteriorate, pierdute sau furate caredul poate fi restabilit prin prezentarea posesorului de card în oficiul central a companiei ÎCS Euroterm Group SRL.

-- Condițiile de reduceri și dimensiunea lor pot fi schimbate fara instiintare prealabila, aceste informații sunt disponibile pe site-ul www.euroterm.md.