Coşul meu 0
close× Telefonati-ne +373 (022) 401-301

Vaillant în Moldova !

Catalogul produselor

Timp de circa 140 de ani compania Vaillant ne bucură cu cea mai performantă şi calitativă producţie în domeniul sistemelor de încălzire autonomă, cucerind încrederea şi aprecierea a milioane de consumatori din întreaga lume.

Succesul Vaillant este rezultatul competenţei şi dezvoltării continue de-lungul deceniilor de existenţă. Compania a fost creată în 1874 de către Johann Vaillant în Remscheid/Germania şi este deţinută şi azi 100% de către urmaşii săi.

Începînd cu anul 2002 Euroterm, este reprezentant oficial Vaillant în Republica Moldova.

Pe parcursul a peste zece ani de activitate noi am realizat, am montat, am pus în funcţiune şi am deservit mii de centrale termice şi coloane cu gaz, alte accesorii şi utilaje Vaillant.

Evident, că în acest răstimp s-a format şi a evoluat şi profesionalismul colaboratorilor Euroterm. Astfel cunoştinţele teoretice şi practice acumulate la treningurile şi seminarele organizate, de către  compania germană Vaillant, aplicate în practica de zi cu zi, au adus la creşterea profesionalismului şi satisfacerea la maximum a doleanţelor consumatorilor. Anume profesionalismul fără precedent, cultura deservirii fără cusur şi operativitatea de invidiat sunt momentele forte, ale CT „Euroterm”.

Compania Vaillant Group International, respectiv şi compania Euroterm Group SRL,  permanent elaborează şi implementează tehnologii şi servicii noi. Cumpărătorul este forţa motrică, care ne impulsionează spre evoluţie ascendentă şi ne indică direcţiile şi metodele optime de creştere a complexităţii şi calităţii tehnologiilor şi serviciilor.

Aici, la Euroterm găsiţi cel mai bogat sortiment Vaillant, pornind de la centrale termice pe gaz sau electrice şi pînă la tehnologii inovaţionale, panouri solare sau pompe de căldură. Toate acestea sunt bine expuse, le puteţi procura cu preţ direct de la producător, bucurîndu-vă de reduceri şi bonusuri şi devenind automat membru al Clubului Vaillant.

La Euroterm veţi beneficia de întregul spectru de servicii, prestate la nivel profesional:

- consultare,

- selectarea utilajului necesar,

- elaborarea planului şi a devizului,

- livrare,

- montare,

- punere în funcţiune,

- garanţie şi deservire tehnică.

 

 

Centrul Tehnic Euroterm, nu este doar importator şi vînzător, ci ca şi compania Vaillant pune un mare accent pe servicii.

 

Centrul de service Euroterm este practic unical în Republica Moldova din următoarele considerente:

   -Dispune de specialişti la cel mai înalt nivel, instruiţi şi atestaţi de către producătorul german. 

  -Deţine cel mai performant soft, ce permite evidenţa automatizată, din momentul vînzării şi pe termen nelimitat a necesităţilor de profilaxie, a valabilităţii contractelor de garanţie şi deservire, etc.
  -Centrul de service este dotat cu „Stend de testare a centralelor termice pe gaz”. Conectînd centrala termică la acest stend, devine posibilă diagnosticarea completă a centralei, şi depistarea oricăror deranjamente, cît de ascunse nu ar fi acestea.
  -Tot aici se află cel mai mare depozit al pieselor de schimb originale Vaillant.


 

De asemenea Centrul Tehnic Euroterm dispune de propriul Centru ingineresc.

Instalarea utilajului se realizează de către specialişti profesionişti, care la rîndul lor în permanenţă îşi ridică gradul de calificare la cursurile de specializare, organizate de producător, fiind atestaţi de către compania Vaillant. Toate echipele de montare au o bogată experienţă, căpătată odată cu instalarea a mii de sisteme autonome de încălzire, de la obiecte mici şi pînă la cele industriale.

                                                                                                                             

  Vă invităm să vizitaţi salonul Vaillant în incinta CT Euroterm, pentru a putea aprecia din plin înalta performanţă a tehnologiilor germane moderne, dar şi pentru a beneficia de întregul complex de servicii oferite, la nivel profesionist, de către specialiştii noştri.

Vă aşteptăm pe adresa: or Chişinău, str. Mihai Sadoveanu 4/10.

De asemenea produsele Vaillant pot fi procurate, online pe acest sait, la preţ redus!!!

Vaillant - căldura de care ai nevoie!

Telefon pentru informaţii: 022 401-301.

Linia fierbinte gratuită Vaillant: 0 800 55 0 55