Coşul meu 0
close× Telefonati-ne +373 (022) 401-301

WOLSER

WOLSER - TEHNICA DE CALITATE PENTRU BUCĂTĂRIA DUMNEAVOASTRĂ

WOLSER – este un brand în continua mișcare și tendința către ceva mai bun. Noi, zi de zi ne bucurăm de rezultate excelente, dar niciodată nu ne oprim la cele obținute, pentru că o nouă treaptă pentru noi nu înseamnă un obiectiv, ci o modalitate de a ne ridica și mai sus.

În prezent, asortimentul de produse WOLSER include hote, plite incorporabile și desinestătătoare (electrice și pe gaz), role, microunde, cuptoare și frigidere. Despre fiecare model puem afirma laconic:

Calitativ. Eficient. Confortabil.

Obiectivul de bază WOLSER :
  • în raport cu consumatorii - nu doar crearea unei tehnici de bucătărie moderne, frumoase, comode și de înaltă calitate, ci și accesibilitatea acesteia pentru clienți;
  • în raport cu dilerii (partenerii) – a oferi asistență completă în dezvoltarea afacerii, a contribui la creșterea vânzărilor și a profitului acestora
Partenerii noștri sunt rețele de magazine mari din Moldova, internet magazine de renume, saloane și centre de mobilă, precum și magazine retail din Chișinău și alte regiuni ale Moldovei. Oferim tehnică de calitate la cele mai accesibile prețuri de pe piață!

TEHNICA DEOSEBITĂ PENTRU BUCĂTĂRII SELECTE

Într-un spațiu de locuit modern, bucătăria este considerată în mod tradițional drept un loc special în care, zi de zi, redescoperim bucuria de comunicare cu cei dragi. Tocmai din acest considerent, în ea trebuie să predomine un aer curat, o armonie a formelor, un mediu sănătos și confortabil. Este un concept general, pentru că, fiecare persoană posedă propria viziune a bucătăriei ideale, și este puțin probabil de inventat un proiect universal, pe placul tuturor. Nu este mai ușoară situația referitoare la conceptul unui ideal model de tehnică de bucătărie. Marea majoritate a cumpărătorilor preferă ca tehnica să fie de înaltă calitate, frumoasă, funcțională ... și accesibilă la preț. Problema calității nu este controversată, dar în ceea ce privește designul, tehnologia și prețul, nevoile umane formează o paletă largă de gusturi și posibilități financiare. În urma unui studiu aprofundat executat de-a lungul anilor de activitate în domeniu, analizînd varietatea de preferințe și nevoi ale consumatorilor, am reușit să formăm conceptul unei perfecte tehnici de bucătărie, menite de a combina armonios calitatea, accesibilitatea, stilul și tehnologia modernă. Drept urmare, fiecare model WOLSER își găsește cu siguranță propriul cumpărător, deoarece pentru el, această tehnică este deosebită, unică - ideală.

ISTORIA BRANDULUI WOLSER

Cum a început totul

Începând cu 1994, producătorii brandului Wolser s-au ocupat de promovarea tehnicii de bucătărie a mărcilor de renume mondial. Cunoștințele și experiența obținută au provocat dorința de a produce modele perfecte de tehnică de bucătărie dar, în același timp, accesibile la preț. În prezent, tehnica de bucătărie WOLSER este produsă pe linii avansate de producție în mai multe țări din Europa, CSI, Turcia și China.

De mai bine de 15 ani, compania Euroterm și partenerii acesteia reprezintă tehnica WOLSER în Republica Moldova. Calitatea tehnologiei WOLSER este asigurată prin monitorizarea constantă a procesului de producție. Produsele mărcii WOLSER respectă toate standardele CE europene, precum și standardele de calitate ale Republicii Moldova.

SUNTEM CONVINȘI, TEHNICA DE BUCĂTĂRIE WOLSER VĂ VA BUCURA ȘI VĂ VA SERVI O PERIOADĂ ÎNDELUNGATĂ DE TIMP

Asortimentul produselor Wolser

TEHNICA CONFORM STILULUI TĂU DE VIAȚĂ

Puteți desinestătător alege tehnica de bucătărie pentru interiorul Dumneavoastră, sau, să optați pentru soluția optimă - seturi de tehnica incorporabila . Vă putem propune seturi gata formate din hotă, plita incorporailă, cuptorul incorporabil, microundă și frigider - care se vor potrivi armonios interiorului bucatariei Dumneavoastră si vor arăta ca un tot întreg. Completitudinea este dictată nu doar de culoarea potrivită, ci și de elemente de decupare - cum ar fi butoanele de control, decorul și combinația materialelor utilizate în producere.

WOLSER în Moldova